Дарсонваль Корона для обличчя

16.08.2024 29.08.2024
10
Переглядів: 10

Зміст:

У сучасній косметології застосування апарату Дарсонваль Корона для обличчя допомагає боротися зі зморшками та позбавляє від надмірного вироблення шкірного сала, допомагає досягти рівномірного матового кольору. В інтернет-магазині "Рідні Медтехніка" ви можете купити апарат Дарсонваль Корона, обираючи із широкого асортименту продукції від найкращих виробників.

Дарсонваль Корона в косметичці (3 електроди в комплекті)

Принцип дії Дарсонваля Корона для обличчя

Застосування процедури дарсонвалізації для шкіри обличчя базується на лікувально-профілактичному ефекті коронарного розряду високої частоти та низької інтенсивності. Під час використання пристрою Дарсонваль Корона, ділянка шкіри зазнає впливу комплексу чинників:

  • електромагнітного випромінювання в широкому частотному діапазоні;
  • теплового випромінювання, що поширюється в епідермісі;
  • ультразвукових коливань низької амплітуди в тканинах;
  • помірної кількості хімічних речовин – озону й окислів азоту, які здійснюють протимікробний і противірусний ефект.

Застосування апарату Дарсонваль Корона призводить до утворення коронарного електричного розряду, не лише в повітряному проміжку, але в різних шарах епідермісу. Роль природних струмопровідних каналів відіграють протоки потових і жирових залоз, що заповнені природним електролітом.

Дарсонваль Корона "Блакитна марка" (4 електроди в комплекті)

Користь Дарсонваль Корона для шкіри

Застосування апарату Дарсонваль Корона для обличчя значно покращує стан і зовнішній вигляд шкіри. Процедура дарсонвалізації забезпечує:

  • покращення кольору обличчя – завдяки розширенню капілярів, посиленому притоку крові та насиченню шкіри поживними речовинами;
  • позбавлення від набряків – забезпечують завдяки прискоренню току лімфи й ефективному відведенню її із зон, де вона має тенденцію до застою;
  • поліпшення рельєфу шкіри та зменшення зморшок – досягають завдяки масажній дії, що забезпечує застосування Дарсонвалю Корона;
  • зменшення розміру пор і виділення себуму, а також – знищення патогенної мікрофлори, шкіра виглядає чистою та доглянутою, зникають висипання та прищі.

Як правильно проводити процедуру дарсонвалізації

Для покращення функціонального стану шкіри, підвищення її еластичності та запобігання утворення зморшок, процедуру дарсонвалізації апаратом Дарсонваль Корона проводять зі слабким відчуттям тепла, повільними круговими рухами, переміщуючи грибоподібний електрод від лоба до носа та підборіддя, почергово, для лівої та правої половини обличчя. Оптимальна тривалість процедури – від 5 до 10 хвилин. Мінімальний курс – 15 процедур.

Комплектація

В інтернет-магазині "Рідні Медтехніка" завжди можна замовити апарат Дарсонваль Корона для догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах. До стандартної комплектації входить:

  • п’ять насадок – "пелюстка", грибоподібна, гребінець, "крапля", а також – Т-подібна насадка;
  • гарантійний талон;
  • інструкція з експлуатації.

Ми пропонуємо високоякісну різноманітну сертифіковану продукцію для вашої краси та здоров’я за демократичними цінами, пропонуємо ознайомитися з акціями та скористатися знижками. Магазин "Рідні Медтехніка" забезпечить оперативну доставку онлайн замовлення в Київ, Дніпро, Харків, Львів та інші міста України.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд