Рейтинг ТОП-5 виробників компресійного трикотажу: який краще обрати?

06.09.2024 11.10.2024
12
Переглядів: 12

Зміст:

Компресійний трикотаж – один із найбільш ефективних способів профілактики та лікування варикозного розширення вен. Компресійні гольфи, панчохи та колготки, які підтримують кровообіг у нижніх кінцівках, рекомендують використовувати, як важливий складник комплексної терапії судин після хірургічного втручання. Сьогодні українському споживачу доступна продукція багатьох світових брендів. Отримати максимум ефекту від використання компресійного трикотажу допоможе рейтинг виробників, що найбільш популярні в Україні.

Панчохи компресійні, 1 клас, 15-20 мм рт.ст., бежеві, 1-5 розм., Variteks 931

Кращі виробники компресійного трикотажу: ТОП-5 в Україні

Вибір компресійного трикотажу – не проста задача. І якщо з розміром нескладно визначитися самостійно, а клас компресії порекомендує лікар, то обрати найкращий бренд значно складніше. Сьогодні в Україні найбільшу популярність завоювали декілька виробників, продукцію яких вирізняє ідеальний баланс ціни та якості, ефективності та комфорту у використання.

Variteks

Турецький виробник компресійного трикотажу Variteks – один із визнаних лідерів за популярністю. В асортименті ортопедичної продукції, якій довіряють у багатьох країнах світу, високоякісні вироби, які вирізняє ідеальний баланс ціни та якості, висока ефективність і зручність у застосуванні. Колготи та панчохи від Варітекс призначають для післяопераційної терапії та під час вагітності. А зручні та стійкі до зношування гольфи стануть ідеальним вибором для людей, що присвячують багато часу інтенсивним тренуванням.

Гольфи компресійні, 2 клас, 20-30 мм рт.ст., 1-7 розм., чорні, Variteks 905

Sigvaris

Швейцарський бренд Sigvaris – один із найпопулярніших в Україні. У його асортименті – продукція найвищої якості. Вироби, хоча й коштують недешево, повністю відповідають стандартам виготовлення, що прийняті в різних регіонах світу. Продукцію Сігваріс успішно використовують для лікування судинних патологій верхніх і нижніх кінцівок у десятках країн світу. Серед найпопулярніших лінійок виробів бренду – Magic, Samson, Traveno, а також – Delilah.

  • Лінійка Cotton пропонує вироби, у разі використанні яких, з тілом пацієнта контактує 100 % бавовни – для пацієнтів із чутливою шкірою. Такий ефект вдається досягти завдяки застосуванню інноваційної технології та особливому сорту бавовни.
  • Вироби серії Delilah орієнтовані на жінок та чоловіків, що прагнуть дбати про своє здоров’я та носять компресійний трикотаж із метою профілактики проблем із венами.
  • До серії Traditional увійшли моделі, у складі яких – 30 % натурального каучуку.

Панчохи компресійні, 1 клас, 18-21 мм рт.ст. із силіконовим фіксатором, відкритий носок, Essential CLASSICAL PLUS, Sigvaris

Venosan

Продукція швейцарського бренда Venosan добре відома українським споживачам, що звикли стежити за своїм здоров’ям. Компресійний трикотаж від Веносан охоплює весь спектр показань, пов’язаний із сучасною терапією та профілактикою патологій вен і лімфатичної системи нижніх кінцівок, орієнтований на жінок і чоловіків.

Вироби бренду, які виготовляють на основі інноваційних матеріалів та із застосуванням передових технологій, вирізняються високим рівнем еластичності й оптимальним градієнтом компресії. Комфортні у використанні панчохи, гольфи та колготи, досить міцні та цілком виправдовують свою вартість – завдяки ефективності та міцності.

Панчохи компресійні, 2 клас, 23-32 мм рт.ст., бежеві, відкритий носок, Venosan 6002

Юмиол-фарм

Юмиол-фарм – український виробник компресійного трикотажу. Бренд турбується про якість своїх виробів, тому активно вдосконалює та нарощує потужності виробництва, співпрацює з найкращими технологами та фахівцями галузі. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати компресійні гольфи та панчохи для різних розмірів. Компресійні вироби стануть відмінним вибором для профілактики та лікування варикозного розширення вен, підходять для осіб із чутливою шкірою, вагітних жінок та осіб похилого віку.

Гольф компресійний, 3 клас, 1-6 розм., Юмиол-фарм

Алком

Алком – один із найбільш популярних вітчизняних брендів компресійного трикотажу для жінок та чоловіків. Товари, представлені в його асортименті, виготовляють із застосуванням еластичних ниток із різним ступенем пружності – залежно від деталі компресійної білизни. Компресійний трикотаж створює градієнт розподілу компресії, що допомагає покращити кровообіг у нижніх кінцівках.

В асортименті товарів бренду – весь спектр виробів для лікування та профілактики варикозного розширення вен:

  • гольфи – вироби довжиною до коліна, які можна носити з метою профілактики судинних патологій;
  • компресійні колготки, які здатні забезпечити максимальний ефект використання для всіх ділянок нижніх кінцівок;
  • монопанчохи – вироби, актуальні для післяопераційної терапії.

Панчохи протиемболічні, 1 клас, 10-16 мм рт.ст., Алком 6031

Який бренд компресійного трикотажу вибрати?

Асортимент кожного з брендів, які увійшли до нашого рейтингу, представлений популярними виробами компресійного трикотажу, дієвість та ефективність якого багаторазово доведена на практиці, що також підтверджують відгуки наших клієнтів. Нагадаємо, що ситуація на ринку медичного трикотажу досить динамічна, адже кожний виробник прагне максимально задовольнити потреби покупців, регулярно пропонуючи оновлення асортименту.

Варто розуміти, що оптимальний вибір ортопедичного виробу – визначається передусім комплексом характеристик, що здатні забезпечити досягнення лікувального або профілактичного ефекту. Отже, головне – це максимально точне дотримання рекомендацій лікаря та правильно обраний розмір.

В інтернет-магазині "Рідні Медтехніка" завжди чудовий вибір компресійних виробів від лідерів світового ринку медичного трикотажу. Ми наполегливо рекомендуємо орієнтуватися на характеристики товару. Проте, для зручності ми пропонуємо можливість пошуку за брендом, щоб ви завжди мали можливість купувати товари, у якості яких не сумніваєтеся. Бережіть себе та будьте здорові!

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд