Сухий душ: що це та як ним користуватися?

29.04.2024 29.05.2024
180
Переглядів: 180

Зміст:

Сухий душ – це одна з найважливіших складових особистої гігієни в умовах обмеженого доступу до води, у подорожі, польових умовах і для лежачих хворих. Такий компактний гігієнічний засіб може стати важливим і вкрай необхідним для підтримання комфорту та здоров’я.

Сухий душ медичний, 7 пінних рукавиць, Shower Pack

Що таке сухий душ?

Сухий душ: що це? Насамперед – зручний і простий у застосуванні, компактний засіб, що нагадує серветку або губку, просякнуту спеціальним розчином. Застосування інноваційного розчину в складі сухого душу допомагає швидко розчиняти всі забруднення й ефективно видаляти їх із поверхні шкіри, повертаючи людині відчуття свіжості та чистоти. Зазвичай до складу очищувального розчину входить:

  • лаурилсульфат, що забезпечує створення густої піни;
  • метилізотіазолінон – речовина, що відповідає за очищувальні та зволожувальні властивості піни;
  • динатрій кокоамфодіацетат – для надання антисептичних і дезінфекційних властивостей, які набувають актуальності в умовах, коли неможливо приймати ванну або скористатися звичайним, проточним душем;
  • лимонна кислота – для свіжості та лагідного догляду за шкірою.

Сьогодні ви можете придбати різновиди сухого душу, що містять антисептичні й ароматичні добавки, а також компоненти натурального походження для зволоження та пом’якшення шкіри.

Зазначимо, що хімічний склад очищувального засобу, що застосовують для сухого душу, є цілком безпечним для всіх типів шкіри, навіть за наявності пошкоджень, ранок або подряпин. Завдяки цьому, після використання душу, не з’являється відчуття сухості, не виникає зон почервоніння або дискомфорту.

Переваги сухого душу

Для чого потрібен сухий душ? Адже значно приємніше приймати ванну або постояти під струменями теплої води. Проте у житті можуть бути обставини, коли навіть таке задоволення стає недоступним. Сьогодні вже тисячі людей в усьому світі мали можливість переконатися в численних перевагах застосування сухого душу. Серед них – військовослужбовці, туристи, лежачі хворі.

Наведемо декілька найважливіших переваг сухого душу.

  • Зручність у використанні. Сухий душ незамінний за умов обмеженого доступу до води. Завдяки зручному компактному пакуванню, він легко поміститься в дорожній валізі, туристичному рюкзаку та стане надійним супутником, що допоможе відчути свіжість і чистоту, навіть у найскладніших умовах.
  • Чистота та свіжість за будь-яких обставин. Використання сухого душу допомагає швидше покращити самопочуття після високих фізичних навантажень.
  • Комфорт людей з особливими потребами. Догляд за лежачим хворим – складне випробування для тих, хто це робить, особливо, під час виконання гігієнічних процедур. Завдяки сухому душу, можна без зайвих проблем підтримувати чистоту тіла такого пацієнта.
  • Зручне індивідуальне пакування, що забезпечує персональне використання.
  • Три в одному: очищення, дезінфекція та зволоження шкіри в найскладніших побутових умовах.
  • Екологічність. Це чудова альтернатива звичайному душу, що допомагає обійтися мінімальним об’ємом води для ефективного очищення тіла. Якщо взяти до уваги дефіцит водних ресурсів, який безупинно зростає, можна зрозуміти, що використання сухого душу допомагає зменшити розхід води та знизити негативний вплив на довкілля.

Як користуватися сухим душем?

Навіть якщо ви жодного разу не тримали в руках такий гігієнічний засіб і не чули про його існування, ви легко зрозумієте, як користуватися сухим душем, адже алгоритм дій є надзвичайно простим.

  • Відкрийте пакування, дістаньте губку або рукавичку та зволожте її водою (до комплектації деяких сухих душів вже входить саше з водою). Можна налити воду в невелику ємність і занурити губку.
  • Збийте руками густу піну та переходьте до гігієнічних процедур.
  • В особливих випадках, наприклад, холодному приміщенні, можна мити поступово певні частини тіла, швидко витирати та вдягати білизну, аби уникнути переохолодження та застуди. Аналогічний підхід застосовують для лежачих хворих.
  • Використайте спеціальний рушник, що входить до складу комплекту. Завдяки відмінній поглинальній здатності інноваційного матеріалу, на тілі не залишиться відчуття плівки. Рушник достатньо м’який і міцний, не рветься під час використання та ретельно видаляє вологу з поверхні тіла.

Сухий душ військовий з водою, Shower Pack

Навіть незначна кількість води запустить процес появи піни на губці. Піна, яку отримують у такий спосіб – густа та ніжна, відмінно впорається з різними забрудненнями, а також із неприємним запахом. Та, безумовно, це зручне вирішення для підтримання гігієни для військових. Такий похідний душ допомагає подбати про чистоту та свіжість тіла в польових умовах.

Наш інтернет-магазин пропонує придбати комплекти для сухого душу від кращих вітчизняних виробників – за доступною ціною, з доставкою по Україні. У нашому каталозі ви знайдете широкий вибір товарів для військових за акційними цінами.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд