Рейтинг топ 10 найкращих препаратів Омега 3. Як обрати якісний бренд риб'ячого жиру?

29.07.2024 08.08.2024
171
Переглядів: 171

Зміст:

Риб’ячий жир можна, без жодних перебільшень, назвати однією з перших популярних харчових добавок, задовго до того, як абревіатура "БАД" набула широкого вжитку. Сьогодні в нас немає потреби пити чистий риб’ячий жир, щоб зміцнити здоров’я. Адже в кожній аптеці завжди в наявності великий асортимент кращих препаратів з Омега 3 жирними кислотами, що є найбільш цінним складником риб’ячого жиру.

ТОП-10 кращих препаратів Омега 3

Інтернет-магазин "Рідні Медтехніка" пропонує величезний вибір біодобавок із високим вмістом Омега 3, що відрізняються за складом та ефективністю.

Омега 3, концентрат риб’ячого жиру, Solgar

Капсули риб’ячого жиру Омега 3, що пропонує всесвітньовідомий американський бренд Solgar (Солгар), мають оптимальний вміст Омега 3 поліненасичених жирних кислот. Продукт, який виготовляють із холодноводних океанічних риб, є максимально безпечним, ефективним і зручним у використанні. Вміст пакування рекомендований для місячного курсу вживання вітамінної біодобавки.

Омега-3 концентрат риб’ячого жиру, 60 капсул, Solgar

Омега 3, Triglyceride 75 %, MST

Високоякісна біодобавка Омега 3, Triglyceride 75 % від бренда MST (МСТ) з Німеччини стане оптимальним вибором, як додаткове джерело ПНЖК у тригліцеридній формі. Як екологічно безпечну сировину для виготовлення продукту використовують печінку глибоководної риби, яку виловлюють у водах Норвегії.

Омега-3 Triglyceride 75 %, 90 капсул, MST

Омега 3 з тунця з DHA формулою, Perla Helsa

У складі капсул харчової добавки Омега 3 з тунця з DHA від Perla Helsa (Перла Хелса) – високоякісний, очищений жир тунця, що містить найбільшу концентрацію DHA-кислоти. Вживання продукту сприяє покращенню роботи мозку та пам’яті, допомагає налагодити сон і підвищує метаболізм, позитивно впливає на стан волосся та пружність шкіри, підвищує опір організму вірусній і бактеріальній інфекції.

Омега-3 із тунця з DHA-формулою, 500 мг, 120 капсул, Perla Helsa

Омега 3, 18 % EPA, 12 % DHA, Vansiton

Продукт Омега 3, 18 % EPA, 12 % DHA від Vansiton (Вансітон) – риб’ячий жир у капсулах посідає в нашому рейтингу, одну з найвищих позицій. Вживання капсул буде особливо корисним для підвищення витривалості на тренуваннях, сприяє підвищенню синтезу протеїну та зростанню м’язової маси, допомагає позбутися болю та напруження після спортивних тренувань.

Омега-3, 60 капсул, Vansiton

 

Потрійна сила Омега 3, Solgar

Препарат Потрійна сила Омега 3 від Solgar виготовляють із кращих сортів глибоководної риби. Він має найвище дозування ПНЖК, тож буде найбільш корисним для осіб, що мають проблеми із серцево-судинною системою та надмірним рівнем холестерину. Під час виготовлення продукту застосовують технологію молекулярної дистиляції та додають суміш токоферолів, які відіграють роль антиоксиданту.

Омега-3 Потрійна сила, 950 мг, 100 капсул, Solgar

Омега 3 Nordic Fish Oil від MST

Вживання риб’ячого жиру в капсулах Омега 3 Nordic Fish Oil від бренду MST, як додаткового джерела поліненасичених жирних кислот, стане важливим складником комплексної профілактики атеросклерозу й ішемічної хвороби, інфарктів та інсультів, допоможе налагодити регулювання ліпідного обміну.

Омега-3 Nordic Fish Oil Triglyceride, 90 капсул, MST

Омега 3 Gold, Nosorog

Якісний риб’ячий жир Омега 3 Gold від бренда Nosorog (Носорог) – харчова добавка, розроблена спеціалістами в галузі спортивного харчування, допоможе ефективно подолати дефіцит ПНЖК, коли організм не може синтезувати їх у достатній кількості. Препарат від Nosorog сповнить бадьорістю, допоможе подолати сонливість, подарує ще більше витривалості.

Омега-3 Голд, 90 капсул, Nosorog

Омега 3-6-9, 1000 мг, Green Pharm Cosmetic

Яку краще купити Омегу 3? До вашої уваги – біоактивна добавка Омега 3-6-9, 1000 мг від бренду Green Pharm Cosmetic (Грін Фарм Косметік), що містить комплекс ПНЖК в оптимальному співвідношенні. Для виготовлення застосовані виключно природні, екологічно безпечні компоненти – риб’ячий жир, лляна олія та олія огірочника аптечного.

Омега 3-6-9, 1000 мг, 100 капсул, Green Pharm Cosmetic

Омега 3-6-9, 1200 мг у блістері, від бренда Красота та Здоров’я

Бажаєте придбати риб’ячий жир від кращого виробника за доступною ціною? До вашої уваги Омега 3-6-9, 1200 мг торговельної марки Красота та Здоров’я. Препарат, який містить риб’ячий жир і цінні рослинні компоненти з високим вмістом Омега 3, що допоможуть покращити та налагодити баланс гормонів і роботу нервової системи, забезпечити захист серця та судин, нормалізувати обмін речовин.

Омега-3-6-9, 1200 мг, 30 капсул у блістері, Красота та Здоров'я

Риб’ячий жир, від бренда Красота та Здоров’я

Іноді є потреба купити не БАД у капсулах, а традиційний риб’ячий жир гарної якості в рідкій формі. Продукт торгової марки Красота та Здоров’я сприяє зниженню вірогідності захворювань серцево-судинної системи, протидіє утворенню тромбів і прискорює загоєння виразки шлунку.

Риб'ячий жир, 100 мл, Красота та Здоров'я

Як обрати якісний бренд риб’ячого жиру?

Обрати добавку з Омега 3 від кращого виробника дійсно не дуже просто, адже на світовому ринку завжди конкурує декілька відомих провідних брендів, що постійно змагаються між собою, пропонуючи споживачу найбільш привабливі сторони нового продукту. До прикладу, підвищену концентрацію корисних компонентів, більш зручну форму препарату та навіть – оптимальну кількість таблеток або капсул, яких має вистачати на повний курс вживання.

Обираєте Омега 3, які краще подбають про ваше здоров’я? Експерти рекомендують керуватися такими критеріями:

  • якість сировини. Найбільш безпечний у застосуванні риб’ячий жир, який отримують не з печінки, а з тушки холодноводної риби, оскільки саме печінка має тенденцію до накопичення небезпечних токсинів;
  • процентне співвідношення EPA/DHA має бути не нижчим від 60 %;
  • добова потреба Омега 3 для дорослих – у межах від 500 до 1000 мг;
  • виробники пропонують Омега-3 у різних хімічних формах. Найбільш прийнятні та звичні для організму натуральні тригліцериди, вони швидко засвоюються організмом, але мають невисоку концентрацію ПНЖК. Етилові ефіри є більш концентрованою формою Омега-3, проте засвоюється вона гірше.

Окрім цього, обираючи кращий препарат Омега 3, зверніть увагу на ступінь і технологію очищення риб’ячого жиру, наявність додаткових вітамінів, що перешкоджають окисленню продукту.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд