Ультразвуковий скрабер: що це. Рекомендації щодо вибору та користування

13.05.2024 05.06.2024
42
Переглядів: 42

Зміст:

Більше не бажаєте витрачати величезні суми, відвідуючи косметолога? Сьогодні у вас є чудова можливість заощадити на одній із базових процедур, як-от, професійному чищенні обличчя. Як використовувати ультразвуковий скрабер? На що варто звернути увагу, обираючи такий девайс для побутового використання?

Скрабер ультразвуковий для обличчя, Ridni Beauty

Принцип роботи ультразвукового скрабера

Вимоги до домашнього догляду за шкірою сьогодні дещо змінились. Тепер в арсеналі жінки, що дбає про красу своєї шкіри, має бути не лише індивідуально добраний комплект косметичних засобів, але і спеціальні технічні засоби. Ультразвуковий скрабер – один із гаджетів, застосування яких підвищить ефективність домашніх доглядових процедур. Що таке ультразвуковий скрабер і для чого він потрібний? Такий апарат, за допомогою хвиль ультразвукового діапазону, нагріває шкіру, здійснює мікромасаж і видаляє її верхні часточки, допомагаючи шкірі краще вбирати доглядові продукти. Отже, ультразвукове чищення шкіри – це механічний процес відлущування відмерлих ороговілих клітин поверхневого шару шкіри. Зазначимо, що такий різновид процедур – практично єдиний різновид пілінгу, який здійснюють без механічного пошкодження поверхневого шару шкіри.

Пристрій налаштовують на певну частоту та безпечну потужність. Контакт зі шкірою відбувається за допомогою спеціальної лопатки, яка забезпечує масажний ефект коливаннями УЗ-діапазону, позитивно впливає на поверхневі та глибокі шари шкіри. Ультразвук із частотою 1,6-3 кГц, проникає на глибину до 15 мм, забезпечує процес глибокого очищення та видалення ороговілих мертвих клітин.

Домашній ультразвуковий пілінг уже після першої процедури подарує вам відчуття гладкості та ніжності, чистоти та свіжості шкіри. Ви побачите, як поліпшився та вирівнявся тон обличчя, яке тепер сяє чистотою. Проте для зменшення пігментації та розгладжування зморшок, звуження розширених пор і зняття запалень вам знадобиться не одна й не дві процедури.

Переваги використання УЗ скрабера

Перш ніж докладно розказати, як користуватися ультразвуковим скрабером, наведемо декілька головних переваг використання пристрою.

  • Ретельне очищення пор. Застосування пристрою забезпечує легке відлущування частинок мертвої шкіри, шкірного сала та бруду, що забиває пори. Оновлення верхнього шару шкіри покращує її кровопостачання та живлення, активізує синтез колагену.
  • Коливання в УЗ діапазоні сприяють підвищенню проникності клітинних мембран, відновлює пружність шкіри.
  • Свіжий колір обличчя. Завдяки ультразвуковому пілінгу покращується колір обличчя, пристрій робить її більш гладкою та сяйливою. На конкретній ділянці шкіри під впливом ультразвуку, температура підвищується, а пори розширюються, що дає змогу ретельно видалити пробки шкірного сала.
  • Зменшення зморшок. Видалення верхнього шару змертвілої шкіри зменшує невеликі зморшки та підвищує ефективність доглядової косметики.
  • Безпека та гігієнічність. Шпатель пристрою легко очищувати та дезінфікувати після кожного застосування.
  • Застосування ультразвукового скрабера не потребує попередньої підготовки шкіри.

Окрім того, застосування ультразвукового скрабера не спричиняє подразнення та дискомфорту, робота приладу абсолютно делікатна, безболісна та безпечна. Процедура забезпечує комплексну дію та зберігає тривалий ефект, який ви зможете помітити вже після першого застосування. Після її проведення, на шкірі не з’явиться жодних набряків або почервоніння. Отже, застосовувати пристрій можна, навіть напередодні урочистого заходу. Ваша шкіра сяятиме чистотою, виглядатиме пружною, свіжою та доглянутою.

Скрабер ультразвуковий для обличчя, Ridni Beauty

Рекомендації стосовно вибору ультразвукового скрабера

Сьогодні асортимент різноманітних пристроїв для ультразвукового пілінгу надзвичайно широкий. Щоб обрати якісну модель і не витрачати зайвого, дізнаємося, як вибрати ультразвуковий апарат для чищення обличчя і які варіанти є найбільш популярними.

Різновиди апаратів для ультразвукового чищення обличчя

Передусім, варто визначитися з типом приладу. Цей критерій цілком залежить від умов його використання.

  • Стаціонарна модель – оптимальний вибір для використання в умовах одного приміщення. Великогабаритні, що займають багато місця, найчастіше використовують у косметологічних кабінетах. Вони можуть бути вбудованими в мультифункціональні прилади для здійснення широкого спектра косметичних процедур.
  • Портативні моделі – легкі та компактні, їх зручно брати із собою, щоб завжди мати під рукою.

На що звернути увагу під час вибору УЗ скрабера

Є декілька нюансів, що обов’язково потрібно взяти до уваги.

  • Вага та форма маніпули в стаціонарних апаратів. Оскільки косметологу доводиться тривалий час тримати її в руці, вона має бути максимально легкою, ергономічної форми. Компактні мобільні моделі також мають зручно лежати в руці.
  • З дротом або з акумулятором? Здебільшого, компактні моделі працюють від акумулятора, що дає змогу використовувати їх там, де вам зручно, незалежно від доступу до розетки.
  • Потужність: чим вона вища, тим ефективніше працює УЗ скрабер. Для домашнього застосування можна обрати прилади з потужністю 1-2 Вт.
  • Частотні показники. Що вище буде частота хвиль, то краще ультразвук проникатиме в поверхневі шари епідермісу. Для якісного очищення шкіри цей показник має бути на рівні 27-28 кГц.
  • Характеристики ультразвукових хвиль. Застосування постійних ультразвукових хвиль більше підходить для очищення шкіри. Застосування імпульсного ультразвуку сприяє покращенню поглинання шкірою корисних речовин. На щастя, сьогодні є моделі, що можуть працювати в різних режимах.
  • Лопатка. Форма робочого краю лопатки скрабера має бути вигнута так, щоб забезпечити щільне прилягання до шкіри в процесі роботи. Це необхідно для створення заземлення. Однак, у деяких моделях заземлення створюють завдяки катодному браслету, що має бути вдягнутий на руку пацієнта.
  • Наявність додаткових опцій – більш характерне для професійних моделей ультразвукових скраберів. Зазвичай, такі пристрої обладнані дисплеєм, таймером. Опція фонофорезу допоможе покращити поглинання кремів, сироваток та інших косметичних засобів для догляду за шкірою.
  • Гарантія від виробника. Найчастіше ультразвукові скрабери мають гарантію від 1 до 2 років. Протягом гарантійного терміну ви маєте право на безкоштовне обслуговування, ремонт або заміну приладу.
  • Виробник. Експерти рекомендують надавати перевагу продукції відомих брендів, які не будуть ризикувати репутацією, використовуючи неякісні компоненти та несертифіковані матеріали.

Скрабер ультразвуковий для обличчя, Ridni Beauty

Як використовувати ультразвуковий скрабер?

Перед тим, як застосовувати апарат для ультразвукового очищення обличчя, варто уважно вивчити інструкцію з експлуатації, з якої ви дізнаєтеся принцип роботи пристрою та рекомендації щодо активації його опцій.

  • Найголовніше правило – використовувати апарат для очищення обличчя лише на вологій шкірі. Для процедури варто використовувати спеціальний ультразвуковий гель.
  • Перед застосування скрабера шкіру очищують за допомогою косметичного молочка або міцелярної води.
  • Оберіть налаштування, рекомендовані виробником для очищення та відлущування шкіри. Враховуйте тип шкіри.
  • Рекомендують тримати апарат для ультразвукового очищення обличчя під кутом приблизно 30 градусів до шкіри. Ведіть лопатку, трохи натискаючи, у напрямку знизу вверх. Рухи мають бути повільними та плавними, вздовж масажних ліній.
  • Приділіть більше уваги обробці проблемних ділянок шкіри навколо носа та на підборідді, де найчастіше бувають розширені пори, чорні цятки та прищі.
  • Видаліть за допомогою серветки залишки гелю.
  • Після застосування УЗ скрабера обов’язково нанесіть зволожувальний крем або сироватку. Можна скористатися функцією фонофорезу.

Рекомендована тривалість процедури не має перевищувати 20 хвилин. Більше докладних рекомендацій щодо конкретної моделі ви знайдете в інструкції з експлуатації.

Протипоказання до використання ультразвукового скрабера

Попри те, що застосування ультразвукового скрабера є досить безпечною маніпуляцією, яку можна проводити навіть у домашніх умовах, не варто забувати, що вона також має низку протипоказань. Ультразвуковий пілінг не рекомендують проводити особам:

  • з куперозом;
  • у стадії загострення герпесу;
  • з підвищеною температурою;
  • із наявністю злоякісних новоутворень;
  • із серцево-судинними захворюваннями;
  • у разі артеріальній гіпертензії;
  • у разі епілепсії;
  • у разі невралгії трійчастого нерва;
  • під час вагітності – на будь-якому терміні;
  • у разі підвищеної чутливості шкіри;
  • за наявності неврологічних і дерматологічних захворювань.

Отже, перш ніж користуватися УЗ скрабером, не зайвою буде консультація з лікарем, що допоможе вам пересвідчитись у тому, що для вас немає протипоказань.

Інтернет-магазин "Рідні Медтехніка" пропонує широкий асортимент продукції для догляду за шкірою обличчя від провідних світових виробників за відмінними цінами. Просто переходьте до каталогу, обирайте та замовляйте девайс з оптимальними характеристиками, що допоможе вам підтримувати шкіру у відмінному стані. Ви маєте можливість придбати товари з каталогу з доставкою до будь-якого регіону України.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд