Що ми знаємо про спіруліну

Що ми знаємо про спіруліну

Спіруліну, що належить до ціанобактерій або синьо-зелених водоростей, століттями використовували як їжу в багатьох країнах. Спіруліна може рости в екстремальних умовах, несприятливих для більшості інших водних організмів. Зазвичай її вирощують в штучних або природних озерах, збирають і сушать методом виморожування. Спіруліна може похвалитися 60% вмістом білка – це високий показник, вищий, ніж у більшості овочів. Також спіруліна є хорошим джерелом бета-каротину, різних мінералів і гамма-ліноленової кислоти – незамінної жирної кислоти.

Якщо коротко, спіруліна:

  • має антиоксидантні та протизапальні властивості;
  • знижує рівень "шкідливого" холестерину та тригліцеридів;
  • запобігає окисленню "шкідливого" холестерину;
  • сприяє зниженню артеріального тиску;
  • усуває симптоми алергічного риніту;
  • допомагає в разі анемії, збільшуючи рівень гемоглобіну та кількість еритроцитів;
  • допомагає стати витривалим і підвищити силові показники;
  • нормалізує цукор у крові.

Універсальність спіруліни точно вказує на те, що їй знайдеться місце в домашній аптечці.

Показати всі новини

Товари:

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд