Рідні Медтехніка
Клієнтам
Допомога
Інформація про компанію
Бджолиний хліб (перга) – законсервований медово-ферментним складом квітковий пилок обніжжя, який склали й утрамбували бджоли в стільники, що пройшов процес пророщування пилкових зерен і законсервований молочнокислим бродінням. Цей тип молочнокислої ферментації схожий на той, що застосовують під час виготовлення йогуртів та інших кисломолочних продуктів. Сахароза перетворюється в моносахариди, а потім у молочну кислоту, збільшується вміст вітаміну К, групи вітамінів В.
Завдяки унікальному хімічному складу перга підвищує імунітет, поліпшує адаптогенні можливості організму, сприяє зменшенню втоми, відіграє важливу роль у дієтичному харчуванні. Прекрасний вплив на шлунково-кишковий тракт зумовлено мікрофлорою перги. У світі немає іншого натурального продукту, який міг би повністю збалансувати заселення кишківника тими мікроорганізмами, які нормалізують процеси травлення. Кожна людина, яка хоч раз в житті приймала антибіотики, більшою чи меншою мірою втратила корисну мікрофлору кишківника. А це значить, що виникають порушення процесів травлення та зміни в обміні речовин. Вживання бджолиного хліба відновлює корисну мікрофлору. Позитивний ефект дає бджолиний хліб для поліпшення зору. Він має здатність зупиняти процеси падіння та втрати зору, втоми очей.
Рекомендації щодо застосування:
Характеристики:
Виробник: Апіпродукт, Україна.
Вид | БАДи |
---|---|
Тип | Продукти бджільництва |
Призначення | Для нервової системи, Для імунітету |
Група застосування | Для жінок, Для чоловіків, Для літніх людей, Для підлітків |
Вік | Для дорослих, 12+, 14+, 40+, 50+, 60+ |
Класифікація | Органічні |
Антиоксиданти | Комплекси антиоксидантів |
Форма випуску | Гранули |
Вага, г | 35 |
Популярні запити | Прополіс, Функціональне харчування |
Бренд | Апіпродукт |
Країна виробника | Україна |
Гарантія | гарантія не поширюється |
Рідні Медтехніка
Клієнтам
Допомога
Інформація про компанію